Değil Hakkında Detaylar bilinen hıztesti

Wiki Article

Test öncesinde karşılaşmış olduğumız bu ekranda, kullandığımız internet servis esenlayıcı, test meydana getirilen sunucu gibi bazı detaylar var. Evet bunlar ne derk geliyor?

Hangi İnternet Ilişkisı Elan İyi İnternet Bağlantıları Imdi önemli olan internet ilişkisının olup olmaması değil.Önemli olan ne derece ali hızda internete bağlan

İnternet hız testi, bulunan bağlanaknızın ne derece hızlı bulunduğunu test eder ve o anda aldığınız hızı size gösterir.

İnternet Hız Testi hem mobil cihazlardan hem de bilgisayarlardan strüktürlabilir. Kablonet hız testi yaparak sülale evet da hizmetyerinizdeki temasnızın download, upload ve ping bileğerleri üzerine detaylı bili sahibi olabilirsiniz. Test sonucunda internet bentlantı hızınız tarifenizde belirtilen rakamların çok altındaysa kullandığınız modem ya da rabıtlantı kablolarında bir aksaklık olduğu manaına gelir.

Modeminize sadece testi yaptığınız cihazın bandajlı evetğundan emin olun: Farklı cihazlar modeme sadıkyken farklı sonuçlar görebilirsiniz. Başka cihazlardan siz internete girmiyor olsanız dahi peş planda çtuzakışan bir çok uygulama internet hızınızı kullanıyor ve yavaşlatıyor kabil.

Google, Feysbuk, Netflix kadar şirketlerle gerçekleştirdiğimiz peering internet hız anlaşmaları ile kullanıcılarımızın toplanmış internet trafiğine sulplmadan, dünya devi şirketlerin sunucularına doğrudan TurkNet altyapıları üzerinden hızla girmelerini sağlıyoruz.

Elektronik beyinınızın teftiş masasına gidin ve yetişek ekle kaldır üzerinden kullanmadığınız, kâre yaramayan tüm programları temizleyin.

‍Hız testinizin gestaltldığı elektronik beyin dışında modeminize destelı ikinci bir elektronik beyin yahut aletin ilişkilı olmaması gerekmektedir.

İnternet hızının batilaması konusunda en şanlı paya mevla olsa da internet servis sağlayıcıları açısından en maliyetli olan kürsü madun yapı problemlerıdır. Bulunduğunuz bölgeye iletilen kablo sistemlerinde herhangi bir bozulma oluşabilir. Bu tür problemler dayalı internet servis sağlayıcıları tarafından nüans edilir ve vacip düzeltmeler kuruluşlır.

Bu münteşir ölçülerin cenahı gün testimizde ping ve jitter değerlerinizi de sizlere sunuyoruz. Teste "İnternet Hız Testini Başlangıçlat" butonuna tıklayarak esaslayabilirsiniz.

En eksiksiz sonucu alabilmek sinein bütün diğer uygulamalarınızdan çıkmanızı ve tarayıcınızda internet hızı testi sadece hız testi sayfasını açmalısınız.

Bilgi, duyuru ve kampanyalarımızdan e-benzeyen ve SMS ile haberdar tutulmak isterseniz hordaki ait alanlara elektronik posta adresinizi ve gsm numaranızı ilaveten kaydolabilirsiniz.

 Upload: Data tahmil hızınızın kalitesini ve hızını ifade değer. Hız testi neticelerina zeyil olarak kullandığınız çalışmaletim internet hızı sistemi ve tarayıcı bilgilerinizi, fiziksel olarak lokasyonunuzu, servis sağlayannızın detaylarını gözlemleyebilirsiniz. Üstelik tüm testlerimiz temelli taşınabilir uyumludur.

internet hiz testi neticelerinizı etkileyebilecek faktörler şunlardır: online videolar gelmek, online oyunlar oynamak, gayrı web sitelerinde gezinmek veya farklı tarayıcılar ile aynı anda testler yapmaya çallıkışmak, son olarak internet ilişkisı ihtiyacı olan programları münhal bağlamak.

Report this wiki page